Cart

You have 0 item(s)

Cart
Perfag
ERFA-gruppe omkring printteknologi og -kvalitet

Foreningen PERFAG

mail: Kontakt foreningen PERFAG 
ERFA-gruppe omkring printteknologi og -kvalitet 

3P Testing

Jens Rytter Petersen
3P Third Party Testing ApS
Agern Allé 3
2970 Hørsholm
Telefon: 4557 2200
Fax: 4576 5708 
3P Third Party Testing er et uafhængigt testhus, der bidrager til PERFAG's erfa-arbejde med ekspertviden vedrørende kvalitetstest af råprint samt pålidelighed af monterede print ud fra materiale relaterede fejlanalyser.

3P har standard testprogram for råprint med fokus på verifikation af printpålidelighed på kort og lang sigt. Undersøgelsens tekniske dokumentation er fleksibel og fyldestgørende, så yderligere undersøgelser og dokumentation undgås.

3P's hovedaktivitet er at være ledende internationalt testcenter for LAN kabling teknologi. 3P er akkrediteret af DANAK / ILAC som uafhængigt godkendt testhus. 

HBK A/S (Hottinger, Brel & Kjr A/S)

Leif Corfixsen
HBK A/S (Hottinger, Brüel & Kjær A/S)
Skodsborgvej 307
2850 Nærum 
tlf. +45 77 41 22 41 
At HBK, we help our customers solve sound and vibration challenges,
and develop advanced technology for measuring and managing sound and vibration.
Through this expertise, we ensure component quality, optimize product performance and improve the environment.
 

B&K Medical A/S

Søren Juel Andersen
Mileparken 34
DK-2730 Herlev
Tlf: 44 52 82 57 
B-K Medical A/S er specialiseret i udvikling, produktion og salg af diagnostisk ultralydsudstyr og på verdensmarkedet anerkendt som leder for ultralydsscannere specielt udviklet til kirurgi og til undersøgelse af urinvejslidelser.
Produktviften indeholder også ultralydsscannere og transducere til andre medicinske applikationer . 

Circle Consult

Lauge Rønnow
Rundforbivej 271A
2850 Nærum
Tlf. +45 45 56 10 56
 
Circle Consult er et udviklingshus der leverer effektiv udvikling af elektronik og software i høj kvalitet.

Circle Consult
 bistår med spidskompetence inden for hardware- og software-design, printudlægning, mekanikkonstruktion, produktion og projektstyring. 

Danfoss Power Electronics A/S

Eigil Hansen 
Tlf. +45 74 88 47 58

Poul Skjold
Tlf. +45 74 88 42 01
Danfoss Power Electronics A/S
Ulsnæs 1
DK-6300 Graasten 
Danfoss Power Electronics A/S udbyder frekvensomformere samt relaterede produkter og serviceydelser til det globale marked. Vi opfylder vores kunders behov for frekvensomformerteknologi, automatisering, energibesparelse og komfort. 

EcadDesign


Tonny Larsen
EcadDesign
Dønnergårds alle 10
DK-2670 Greve
+45 40 54 17 68 
EcadDesign er et printlayoutbureau, som designer alle typer print efter gængse standarder: Perfag/IPC etc.
EcadDesign har et meget stort viden og erfaringsgrundlag i design af støjfølsomme miksede analoge/digitale konstruktioner med speciale inden for medico teknik.
Vi bruger Cadense Allegro og Supermax Ecad (IPL) software. 

FOSS Analytical A/S

Tom Jensen
FOSS A/S
Nils Foss Alle' 1 
3400 Hillerød
Tlf: +45 48 20 83 27
 
FOSS Analytical A/S udvikler, producerer og markedsfører instrumenter for hurtige, pålidelige og dedikerede analyse løsninger til rutinekontrol af kvalitet og processer til landbrugsprodukter, fødevarer, farmaceutiske og kemiske produkter.
 

GN Audio A/S

Christian Holberg
GN Audio A/S
Lautrupbjerg 7
DK - 2750 Ballerup
+45 45 75 88 88

Torben Thomsen 
GN Audio A/S
Lautrupbjerg 7
DK - 2750 Ballerup
+45 45 75 88 88 
GN, som sælger produkter under varemærket Jabra, udbygger til stadighed sin position som en af verdens førende og hurtigst voksende leverandører af håndfri kommunikationsløsninger. Med 1.100 medarbejdere og salgskontorer i verden udvikler, producerer og markedsfører vi et bredt sortiment af headsets til slutbrugere, kontorer og Contact Centre.

GN's
forretningsområde omfatter også OEM-udstyr (Original Equipment Manufacturing) til en lang række globale kunder, herunder producenter af mobiltelefoner, pc'er og PDA'er. 

GN Hearing A/S (GN ReSound)

Henrik Schriver
GN Hearing A/S (GN ReSound)
Lautrupbjerg 7
DK - 2750 Ballerup
+45 45 75 17 33

Thomas Jensen 
Vi hjælper mennesker med at høre bedre.

Det er vort mål at være med til at udvide teknologiens grænser og levere pålidelige produkter af høj kvalitet for dermed at være med til at forbedre livskvaliteten for mennesker med høretab.

GN Hearing, der er en del af GN Group, er en af verdens største producenter af høreapparater og audiologisk udstyr.

GN Hearing findes i mere end 100 lande og har forsknings- og udviklingscentre i Danmark, USA og Kina og samarbejder med universiteter og teknologicentre i hele verden.

 

GRUNDFOS Holding A/S

Heine Myrvoll
Direct: +45 87 50 54 60

GRUNDFOS Holding A/S
Poul Due Jensens Vej 7
DK-8850 Bjerringbro
Denmark
Phone: +45 87 50 14 00 
Grundfos er globalt førende inden for avancerede pumpeløsninger og trendsætter inden for vandteknologi.

PRODUKTION OG PUMPER
En årlig produktion på mere end 16 mio. pumpeenheder gør Grundfos til en af verdens førende pumpeproducenter. Grundfos er i dag verdens største producent af cirkulationspumper og dækker omkring 50 % af verdensmarkedet.
Ud over pumper producerer Grundfos både norm- og dykmotorer. Desuden udvikler og sælger Grundfos højt avanceret elektronik til overvågning og styring af pumper og pumpeanlæg. Grundfos har også indført Grundfos Blueflux, som er et nyt teknologi-label, der sikrer, at udstyret er blandt det absolut bedste på markedet.
 

Interacoustics A/S

Interacoustics A/S
Palle Sarka 
Audiometer Alle 1
DK-5500 Middelfart
Main +45 3917 7500
Direct +45 6371 3534

 
Interacoustics A/S indgår i William Demant Holding koncernen, der er en danskejet virksomhed med mere end 7.700 medarbejdere og 8.5mia. DKK i omsætning.

Interacoustics A/S udvikler, producerer og sælger høremåleudstyr med fokus på avancerede diagnostiske og kliniske produkter herunder udstyr til brug for tilpasning af høreapparater, hjernestamme audiometri samt balance måleudstyr. Fra selskabets hovedkvarter i Danmark afsættes dette udstyr i mere end 100 lande gennem såvel eksterne distributører som egne salgsselskaber. Vi beskæftiger 200 medarbejdere og er blandt verdens førende udbydere.

Læs mere om os på www.interacoustics.com 

MAN Diesel & Turbo

vacant
MAN Diesel & Turbo SE
Teglholmsgade 41
2450 København SV
Direkte: +45 33 85 26 09
Tlf: +45 33 85 11 00 
MAN Diesel & Turbo is the world market leader for large diesel engines for use in ships and power stations, and is one of the three leading suppliers of turbo machines. The company employs some 12,500 persons, and is represented in more than 150 countries. The head office is situated in Augsburg, Germany. MAN Diesel & Turbo is a company within the Power Engineering Business Area of MAN SE, one of the 30 leading German companies quoted in the DAX Share Index.

 With our four Strategic Business Units Engines & Marine Systems, Power Plants, Turbomachinery and After Sales, we offer our customers a broad range of products and services in the fields of energy and transport.

We can look back on more than 250 years of industrial history. The roots of the company, and indeed of the whole MAN Group, go back to 1758. That was the year the "St. Antony" Ironworks laid the foundation for the coal and steel industry in the Ruhr region. In the years 1893-1897 Rudolf Diesel and M.A.N. engineers developed the first diesel engine at the Augsburg premises, and in 1904 the company constructed its first steam turbine at Oberhausen.

 This innovative spirit continues to characterise the company today - MAN Diesel & Turbo and our business units are one of the technological leaders in our sector. We forward technological development in our relevant business segments. 

Oticon A/S

Jesper Johansen
Oticon A/S 
Kongebakken 9 
DK-2765 Smørum
Denmark 
Oticon indgår i William Demant Holding koncernen, der er en danskejet virksomhed med mere end 5.800 medarbejdere og 5,7 mia. DKK i omsætning. Oticons produkter sælges i mere end 100 lande, og 97% af omsætningen ligger uden for Danmark. Vi har mere end 100 års erfaring og er i dag en af de førende inden for branchen. Den position er opnået ved at være eksperimenterende, kreativ og hurtig til at finde nye løsninger. Vi arbejder sammen mod et fælles mål; nemlig at levere de bedste løsninger til mennesker, der ønsker at høre bedre. 

PCH Engineering A/S

Lars Weber Rasmussen
Ved Klædebo 4
2970 Hørsholm
tlf. 51 74 42 73 

Widex A/S

Jan Hellinghus
Widex A/S
Nymøllevej 6,
DK-3540 Lynge
Denmark
Tlf. +45 44 35 56 00
 
Widex er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i Danmark i 1956. I dag er det en af verdens førende producenter af høreapparater. Widex høreapparater forhandles i mere end 100 lande over hele verden, og virksomheden har over 3.800 ansatte globalt.

Vi udvikler digital teknologi på et kvalitetsniveau, som de færreste kan matche, hvilket har skabt vores omdømme som en af de mest innovative producenter i branchen. Vores kompromisløse tilgang til innovation har ført til fremskridt som f.eks. verdens første digitale i-øret-høreapparat.

Det er vores mission at levere høreapparatløsninger, som er nemme at bruge, som gnidningsløst integreres i dagligdagen, og som gør det muligt for brugerne at høre naturligt.
 

Your item is added to Cart
 

Back to Products
Go to Cart